Skapa med torkad pil
Om färsk pil kräver sin planering i form av förberedelse av växtplatsen så behöver den torkade sin tid för att mjukas upp....
Skapa med färsk, levande pil
Levande pil är oerhört lätt att jobba med och det absoluta bästa materialet att börja med. Det är segt och villigt, dessutom...
Balkong: Klassisk Stockholmsbalkong, en kungsbalkong
Inga-Lills porlande sommarbalkong
Inga-Lill älskar att frossa i växter men också i vatten, två fontäner ryms. De står...
Balkong: Våren – en färgstark smällkaramell
Med vårsolen slår vårkänslorna ut och vi njuter mer än gärna av den men långt innan dess, redan i januari är den...
Balkong: Utnyttja höjden med klätterväxter
Klätterväxter bäddar in din balkong utan att stjäla något av ytan, därför bör de utgöra stommen för de gör att utrymmet blir...
Buttericks och mördarsniglar
Vi frågade det anrika företaget Buttericks om varför de har mördarsniglar i sitt sortiment. Maria Lantz, Sortiment- och marknadschef svarade:
Sumakkyckling
Eller kyckling i pitabröd, också kallad för palestinsk kyckling, Msakhan. Det sägs att denna rätt har sitt ursprung för att fira årets...
Sumak, den syrliga rubinröda kryddan
Sumak är en krydda vanlig i Mellanöstern. Vackert rubinröd och har en lätt syrlig smak så man kan tro att det är...
Picklad rödlök med sumak
Detta är ett vacker tillbehör till bland annat kebab och receptet kommer från kryddföretaget Sevan.
2 stora...
TÄPPAN TILL NYTTA OCH NÖJE
”En bukett av ting och händelser som kan göra livet lite vackrare, skönare och godare. En plats att leva med. Ett livsrum,...