Välkommen till Rabarber trädgård


Rabarber_300x100 ett självklart val för alla trädgårdsälskare.

 

wkombination

 

Välkommen till Sveriges första helt digitala trädgårdstidning! Internet erbjuder nya spännande möjligheter att visa upp och skriva om trädgård.

Min intention är att Rabarber trädgård ska erbjuda lite mer. Jag tror att du är lika nyfiken, passionerad och kunskapstörstande som jag.

Idag kan du ha Rabarber trädgård i fickan, i din mobil eller i surfplattan eller i din dator.

I Rabarber trädgård får du:

  • Möta världsberömda som andra spännande trädgårdsägare som berättar om sina erfarenheter och visioner.
  • Lyssna till, och läsa om, de främsta experter inom trädgård, tester och andra knep som gör ditt trädgårdsliv lättare och ännu roligare.
  • De senaste inom växtväg, trender och annat som sker inom trädgårdsvärlden. Rabarber trädgård är på plats där trädgårdar växer och frodas.
  • Hantverk, trädgårdsdesign och stadsodling finns självklart med.
  • Och det växande köksträdgårdsintresset blommar upp i Rabarber trädgård.

Rabarber trädgård är en helt självständig tidning. Vi tillhör inga stora förlagshus.

Och varför namnet Rabarber trädgård? Jo, rabarber står för något särskilt, man vill lägga rabarber på något. Att rabarber dessutom är en av våra första primörer och symbol för våren och en härlig kommande trädgårdssäsong är en dubbeleffekt. Rabarber är helt enkelt användbar och smaken kittlar. Precis så vill vi att jag ska uppleva Sveriges första helt digitala trädgårdsmagasin.

Trädgård är sådant härligt ämne, och så omfattande, odling, vetenskap, mat, samvaro, litteratur, historia, hantverk, konst och resor. Allt detta kommer du att få njuta av i Rabarber trädgård.

Läs Rabarber trädgård och du får en helt ny trädgårdsvärld fullmatad med värdefull kunskap och inspiration för din drömträdgård – oavsett storlek och oavsett plats. På balkongen, på taket, i storstaden, på landet, i norr eller söder, eller på fönsterbrädan.

Följ med i en helt ny trädgårdsvärld!

Varmt välkommen!

 Kerstin Engstrand

Foto: Sandra Qvist
Foto: Sandra Qvist

Kerstin Engstrand är välkänd för många, hennes bok ”Latmansträdgården” finns i tusentals svenska hem. Kerstin har också fått Svenska Publishingpriset för sin bok ”Trädgårdsdesign för alla”.

PS! Hör gärna av dig med tips om vad du vill läsa om i Rabarber trädgård. Kontakta mig på e-post tips@rabarbertradgard.se.  DS!